miércoles, 25 de abril de 2012

Ha fallecido el compositor Rafael Talens Pelló

El célebre compositor de Cullera, Rafael Talens Pelló ha fallecido hoy 25 de abril en un hospital en Madrid. La muerte se ha debido a un ictus cerebral.
Rafael Talens es, sin duda, una figura representativa de la música de banda actual y su nombre es indispensable en el mundo de las sociedades musicales.
Está previsto que el cuerpo de Rafael Talens llegue a Cullera el jueves. A partir de primera hora de la tarde se podrá visitar la capilla ardiente que se instalará en el Auditorio Municipal del Mercado. El entierro tendrá lugar el viernes a las 17 horas en la iglesia de los Santos Juanes.
Desde la FSMCV queremos transmitir nuestras más sinceras condolencias a su familia y a todos los amantes de la música de banda.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Hasta siempre querido amigo

Anónimo dijo...

Vaig tindre el gust de fer un treball de fi de master sobre la seua vida i obra, analitzant les produccions més destacades per al mestre. Durant varies vesprades del 2010 em va acollir en l'estudi de la seua casa on video en mà comentava les obres i diversos aspectes de la seua vida. Aquella persona d'humor socarró, amabilitat i claredat de memòria em vain captivar. Als 76 anys recordava amb gran lucidesa aspectes de l'harmonia en les seues obres. Vore-lo sentat al piano i interpretant diversos passatges es algo que no oblidaré. La seua predisposició a rebrem a qualsevol hora és algo que vaig agraïr. Recorde que em va comentar una d'eixes vesprades: "Luis de Pablo és un gran compositor, però quan s'interpreten les seues obres? Jo escric per a que toquen la meua música". De segur, mestre, que la seua música seguirà interpretant-se.

Publicar un comentario